مرکز تحقیقات استئوپروز | طرح های پژوهشی

مرکز تحقیقات استئوپروز | طرح های پژوهشی
logo

مرکز تحقیقات استئوپروز

دانشگاه علوم پزشکی تهران

لیست اخبار صفحه :8
مطالعه ساختار آنزیم گلوکز ایزومراز با ابزارهای مدلسازی مولکولی با هدف شناسایی عوامل دخیل در ویژگی سوبسترایی آن جهت طراحی آنزیمهای بهینه برای سوبستراهای مختلف

مطالعه ساختار آنزیم گلوکز ایزومراز با ابزارهای مدلسازی مولکولی با هدف شناسایی عوامل دخیل در ویژگی سوبسترایی آن جهت طراحی آنزیمهای بهینه برای سوبستراهای مختلف

آنزیم گلوکز ایزومراز گلوکز ایزومراز (GI، EC ۵.۳.۱.۵ )که با نام زایلوز ایزومراز (XI)، نیز شناخته میشود، آلدوز ها و کتوز ها را به یکدیگر تبدیل می کند و اصلی ترین واکنش های آن تبدیل D-گلوکز و D-زایلوز به ترتیب به D-فروکتوز و D-زایلولوز است. مهم ترین مصرف صنعتی موجود این آنزیم تولید شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا ست که یک شیرین کننده کم هزینه است.

پژوهشی نوآورانه در پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم: پروفایل اسیدهای آمینه به عنوان بیومارکری برای تشخیص و پیش‌بینی شدت بیماری کبد چرب غیر الکلی

پژوهشی نوآورانه در پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم: پروفایل اسیدهای آمینه به عنوان بیومارکری برای تشخیص و پیش‌بینی شدت بیماری کبد چرب غیر الکلی

نتایج یک پایان‌نامه دوره دستیاری فوق تخصصی غدد بالغین که اخیراً به دفاع از آن پرداخته شده، دریچه‌های جدیدی را به سوی درک پاتوفیزیولوژی و پیشرفت بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) باز کرده است.

تولید منسوج هوشمند خود شارژ شونده هیبریدی برپایه نانوژنراتور پیزو/تریبوالکتریک به منظور پایش علائم حیاتی بدن

تولید منسوج هوشمند خود شارژ شونده هیبریدی برپایه نانوژنراتور پیزو/تریبوالکتریک به منظور پایش علائم حیاتی بدن

بازار منسوجات هوشمند چشم انداز روشنی را طی سالهای آینده نشان می دهد و سرمایه گذاری های بسیاری در سطح جهان برای توسعه روشهای تولید و ارتقای کارایی این محصولات می شود. با پیشرفت فناوری و ادغام هوش مصنوعی، حسگرها و داده‌کاوی، انتظار می‌رود که فناوری‌های پوشیدنی در آینده نیز به‌طور پویا و بهتر ترقی کنند و تجربه کاربری را به مراتب بهبود بخشند. بکارگیری فناوری های نوین می‌تواند منجر به تولید لباس‌های الکترونیکی هوشمندی شود که با استفاده از حرکات فیزیکی بدن، انرژی الکتریکی تولید می‌کنند.

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه